top of page
Antti kuva.jpeg

ANTTI VÄKEVÄ

Puheenjohtaja, sihteeri, harrasteliikunnan ja seuratoiminnan kehittäminen/koordinointi

 

Moi! Olen Antti Väkevä. Haluan osaltani auttaa lajin kehittymisessä koko Suomessa. Seuratoiminnan kehittäminen, harrastajamäärien kasvattaminen ja erityisesti lapset/nuoret tuovat lajille vankan perustan kehittyä. Mitä enemmän harrastajia lajissa on, sitä paremmat mahdollisuudet on saada Suomeen lajin maailmanmestaruus!

6A16B577-0552-4EDB-AC2A-D3BE00FB901B.jpeg

MERITUULI KALLIO

Kilpailu- ja lajikehityspäällikkö
 
Hei! Olen Merituuli Kallio, toiminnallinen urheilija Turusta.
Toiminnallinen urheilu on intohimoni ja haluan olla mukana kehittämässä tätä itselleni rakasta lajia ja haluan tehdä sitä tunnetuksi kaikille ikäryhmille. Toiminnallisessa urheilussa parasta on sen monipuolisuus ja yhteisöllisyys eli ihanat treenikaverit!
 
Vastaan jaostossa lajin kehittämisestä sekä kilpailutoiminnasta ja olen kilpaillut yksilö-, pari- ja joukkuekisoissa Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2015 lähtien. Paras kilpailusaavutukseni on CrossFit Gamesien hopea ikäsarjassa 45-49 vuonna 2022.

Suvi kuva.jpeg

SUVI KARJALAINEN

Valmennuksen ja koulutuksen kehittäminen/koordinointi

Moikka! Olen Suvi Karjalainen ja päädyin lajin pariin liikunnanohjaajaopinojeni kautta. Olen rakentanut omaa valmennusosaamistani toiminnallisen harjoittelun sekä toiminnallisen urheilun parissa opintojeni aikana ja opinnäytetyöni koski toiminnallisen urheilun kehitystyötä. Jaostossa toiminkin valmennuksen ja koulutuksen kehittäjänä yhdessä Teron kanssa. Mielenkiinnolla jatkan lajin kehittämistä valmennus- ja koulutustoiminnan parissa!

Heidi kuva.jpeg

HEIDI-MARIA ALANDER

Viestintä/tiedotus

Moi! Olen Heidi-Maria Alander, ja päädyin Suvin kanssa toiminnallisen urheilun jaoston pariin koulun opinnäytetyön kautta. Omistan pienen boxin, CrossFit Armon Naantalissa, sekä toimin puheenjohtajana boxin rinnalla toimivassa Toiminnallisen Urheilun seurassa Armonlaakson Tarmossa. Mielestäni on mahtavaa, että pystymme tarjoamaan tälle hienolle lajille vakaan kattojärjestön, ja pääsemme kruunaamaan lajin suomenmestareita! Sydäntäni lähellä on myös lasten ja nuorten toiminta, ja vedänkin omalla salillani tunteja 7-15-vuotiaille nuorille.

IMG-9906.JPG

INA PAJULA

Valmennuspäällikkö

 

Moi! Olen Ina Pajula ja löysin tieni Toiminnallisen Urheilun jaostoon koulutyön kautta. Opiskelen Varalan Urheiluopistossa valmentajan ammattitutkintoa.
Valmentaminen on sydäntä lähellä ja toimin päävalmentajana Ristikiven Puntilla, ohjaan ryhmiä Crossfit Korjaamolla, valmennan yksilöitä niin toiminnallisen urheilun kuin painonnoston puolella ja valmennan eritasoisia pienryhmiä.
Toimin jaostossa valmennuspäällikkönä sekä koulutusasiantuntijana vastaten tulevaisuudessa liiton valmennustoiminnasta sekä Toiminnallisen urheilun ohjaaja- ja valmentajakoulutusten tuottamisesta ja kouluttamisesta.
Sekä valmennustoiminta, että liittovetoiset koulutukset kehittyvät kovaa vauhtia, joten pysykää kuulolla!

image0 (1).jpeg

KAROLIINA MATILAINEN

Yhteistyökoordinaattori

 

Heippa! Olen Karoliina Matilainen ja tulin mukaan FIN2F toimintaan hiljattain Merituulin innostamana. Rakastan treenata monipuolisesti, jonka vuoksi aikanaan ajauduinkin lajin pariin. Työskentelen liikunta-alalla, eli arki rakentuu pitkälti urheilun ja liikkumisen ympärille. Haluan olla osaltani kehittämässä lajia sekä lisäämässä sen tunnettavuutta. Toiminnallisessa urheilussa ehdottomasti parasta on monipuolisuuden lisäksi hyvä yhdessä tekemisen meininki. Jaostossa toimin yhteistyökoordinaattorina sekä kilpailutoiminnan kehittämisen parissa.

bottom of page