kim kuva.jpeg

KIM NYSTRÖM

Puheenjohtaja, Kilpailutoiminnan kehittäminen/koordinointi

 

Hei! Olen Kim Nyström, 10 vuotta lajia harrastanut. Olen ollut mukana perustamassa Suomen suurimpiin toiminnalliseen harjoittelun saleihin kuuluvaa CrossFit 8000 salia, toiminut valmentajana vuodesta 2013, 2018-2019 voittanut seitsemän kultamitalia vuoden aikana Suomessa ja ulkomailla, kiivennyt vuorilla, ja treenannut aktiivisesti.

 

Syksyllä 2019 päätin tehdä aloitteen uuden lajin perustamisesta, tähtäimessä että pääsisimme mukaan kansainvälisiin kuvioihin ja sitä kautta vahvasti edustamaan Suomea MM-kisoihin, sekä tulevaisuudessa Olympilaisiin. 

 

Haluaisin että kaikki eri brändien harrastajat ymmärtävät, että lajijaoksena olemme täällä katto-organisaationa kaikkia varten, tukemassa kaiken ikäisiä urheilijoita, kehittämässä lajia kansallisesti sekä kasvattamassa lajille näkyvyyttä harrastus- ja kilpailutoiminnan kautta.

Antti kuva.jpeg

ANTTI VÄKEVÄ

Varapuheenjohtaja, Sihteeri, Harrasteliikunnan ja seuratoiminnan kehittäminen/koordinointi

 

Moi! Olen Antti Väkevä, yksi Loviisan Toiminnallisen Urheilu ry:n perustajista. Toukokuussa 2020 kuultuani toiminnallisen urheilun lajin perustamisesta olin todella innoissani asiasta ja ryhdyin toimeen, että Loviisaankin perustetaan toiminnallisen urheilun seura. Heinäkuussa 2020 Loviisan Toiminnallinen Urheilu ry sitten perustettiin 7 henkilön toimesta. Minut valittiin seuran puheenjohtajaksi ja työ jäsenmäärän kasvattamiseksi alkoi. Marraskuussa 2020 seuran jäsenmäärä on 43 joista junioreita on yhdeksän. Tämä antoi uskoa että lajilla on kysyntää ja harrastajiakin riittää. Haluan osaltani auttaa lajin kehittymisessä koko Suomessa. Seuratoiminnan kehittäminen, harrastajamäärien kasvattaminen ja erityisesti lapset/nuoret tuovat lajilla vankan perustan kehittyä. Mitä enemmän harrastajia lajissa on,  sitä paremmat mahdollisuudet on saada Suomeen lajin maailmanmestaruus!

MERITUULI KALLIO

Kilpailutoiminnan kehittäminen/koordinointi

 

Hei! Olen Merituuli Kallio, turkulainen toiminnallinen urheilija Turun Atleettiklubista. 

Tulin mukaan FIN2F:n toimintaan, koska toiminnallinen urheilu on intohimoni ja haluan olla mukana kehittämässä tätä itselleni rakasta lajia ja haluan tehdä sitä tunnetuksi kaikille ikäryhmille. Toiminnallisessa urheilussa parasta on sen monipuolisuus ja yhteisöllisyys eli ihanat treenikaverit!

 

Vastaan jaostossa kilpailutoiminnasta ja olen kilpaillut yksilö-, pari- ja joukkuekisoissa Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2015 lähtien.

tero kuva.jpg

TERO HONKASALO

Sääntö- ja tuomaritoiminta, Valmennuksen ja koulutuksen kehittäminen/koordinointi

Hei, olen Tero Honkasalo, kolmen lapsen isä ja puoliso. Olen harrastanut, tietämättäni, toiminnallista urheilua melkein koko ikäni. Olen siis aina ollut ristiinkuntoilija, joka ei ole löytänyt omaa lajiaan, kunnes nyt. Näen toiminnallisen liikunnan valtakunnallisena mahdollisuutena parantaa suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Suvi kuva.jpeg

SUVI KARJALAINEN

Valmennuksen ja koulutuksen kehittäminen/koordinointi

Moikka! Olen Suvi Karjalainen ja päädyin lajin pariin liikunnanohjaajaopinojeni kautta. Olen rakentanut omaa valmennusosaamistani toiminnallisen harjoittelun sekä toiminnallisen urheilun parissa opintojeni aikana ja opinnäytetyöni koski toiminnallisen urheilun kehitystyötä. Jaostossa toiminkin valmennuksen ja koulutuksen kehittäjänä yhdessä Teron kanssa. Mielenkiinnolla jatkan lajin kehittämistä valmennus- ja koulutustoiminnan parissa!

Heidi kuva.jpeg

HEIDI-MARIA ALANDER

Viestintä/tiedotus

Moi! Olen Heidi-Maria Alander, ja päädyin Suvin kanssa toiminnallisen urheilun jaoston pariin koulun opinnäytetyön kautta. Valmistuin jouluna 2020 Haaga-Heliasta liikunnanohjaajaksi. Omistan pienen boxin, CrossFit Armon Naantalissa, sekä toimin puheenjohtajana boxin rinnalla toimivassa Toiminnallisen Urheilun seurassa, Armonlaakson Tarmossa. Mielestäni on mahtavaa, että pystymme tarjoamaan tälle hienolle lajille vakaan kattojärjestön, ja pääsemme kruunaamaan tulevaisuudessa lajin suomenmestareita!

Innolla jatkan jaostossa lajin kehittämistä yhdessä työryhmän kanssa, vaikka koulun osalta projekti saatiinkin jo valmiiksi.