top of page

KILPAILEMINEN

Osallistuakseen toiminnallisen urheilun kilpailuihin urheilijan on oltava Suomen Painonnostoliittoon kuuluvan seuran jäsen ja hänellä pitää olla voimassaoleva kilpailulisenssi. Karsintaan osallistuminen vaatii seuran jäsenyyden, mutta ei kilpailulisenssiä.

KILPAILULISENSSI

Osallistuakseen Suomen Toiminnallisen Urheilun alaisiin kilpailuihin, on urheilijalla oltava kilpailulisenssi. Kilpailulisenssin valintaan vaikuttavat kilpailijan ikä, sekä lisenssin kesto. Suomen Painonnostoliitto myy lisenssejä harrastajille, kilpailijoille ja toimitsijoille.

Lisenssi hyväksytään kaikissa liiton lajeissa eli painonnosto, kahvakuula urheilu sekä toiminnallinen urheilu.

 

Urheilija voi ostaa vuosilisenssin tai kertalisenssin. Kertalisenssi on tarkoitettu lyhytaikaiseen tapahtumaan maksimissaan 7 päivälle.

Karsintoihin ei vaadita kilpailulisenssiä.

VAKUUTUS

Kilpaileminen ilman vakuutusta on sallittua. Vakuutus on pakollinen ainoastaan ulkomaan kilpailuissa. Vakuutuksen voi ottaa joko Suomisportista tai vakuutusyhtiöstä. 

Ilman vakuutusta urheilija sitoutuu kilpailemaan ja harjoittelemaan täysin omalla vastuulla, eikä hänellä mahdollisessa vahinkotapauksessa ole mitään korvausvaatimuksia Painonnostoliitolta tai muilta ulkopuolisilta tahoilta.

bottom of page